01

Onze Werkwijze

02

Kleurenpalette

03

Unieke meubel uitzoeken

De Uniques werkplaats

Graag geven we u een kijkje in de keuken van Uniques! Wij gaan met de grootste zorg en passie om met onze meubelstukken, of het nu een oude vintage kast is of een nieuw gemaakte commode, wegeven er evenveel om.

Onze werkwijze

Kleurenpalette

Bij Uniques hebben we enkele modellen commodes en kledingkasten die vaker terugkomen. Deze zijn vroeger in serie gemaakt en komen dus vaker binnen. Deze meubels worden door ons pas in kleur gemaakt ná bestelling. Dat biedt ons de mogelijkheid u een grote flexibiliteit te bieden op gebeid van kleurstelling en uitvoering. Zo is het ook mogelijk uw eigen kleur te kiezen of bijvoorbeeld andere handgrepen te selecteren.

De modellen die terugkeren kunt u herkennen aan de modelnaam en de levertijd. Deze modellen hebben ons altijd een naam gekregen zoals bijvoorbeeld model Paris of XL. Omdat ze in kleur gemaakt worden na bestelling, kennen deze producten een levertijd van ca 4-5 weken na bestelling.

Daarnaast hebben we ook unieke stukken. Dit zijn meubelstukken waar we er maar één van hebben en die ook niet meer opnieuw zal binnenkomen. De unieke meubels die in de shop weergegeven zijn, zijn al in kleur gemaakt en zijn dan ook meteen leverbaar. Het is bij deze unieke meubels nog steeds mogelijk die in een andere kleur uit te voeren, echter geldt dan wel een meerprijs.

Uniques, creating living

Uniek meubel uitzoeken

Bent u op zoek naar een uniek meubel die helemaal naar uw wensen uitgevoerd wordt? Dat kan! Neem contact met ons op en plan een afspraak in bij ons in de werkplaats. Daar kunt u de beschikbare unieke meubels komen bekijken en bespreken in welke kleur en uitvoering u het meubel wenst. Het is niet mogelijk om foto’s of dergelijke van een uniek meubel toe te sturen.

Afspraak maken

We staan je graag bij met advies over de inrichting, kleuren en styling van je kamer

Vaak kunnen we een meubel aanpassen aan al je wensen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

We bieden je graag verschillende opties voor afhalen of bezorging.