Algemeen

 • Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Uniques VOF. De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en opgenomen op de website van Uniques VOF.
 • Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden.
 • Uniques VOF garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

Prijzen

 • Alle genoemde prijzen op de site zijn in euro’s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 • Prijswijzigingen kunnen voorkomen. Voor alle actuele prijzen kunt u terecht op uniques.nl. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en typfouten. Voor de gevolgen van druk- of typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bestellingen

 • De bestelling wordt bezorgd door eigen vervoer van Uniques VOF. Het is ook mogelijk de bestelling af te halen. Dit gebeurt alleen op afspraak.
 • Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg behandeld. In het onverhoopte geval dat u desondanks een onvolkomenheid constateert, gelieve dit dan binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden per email aan info@uniques.nl (in geval van schade graag met relevante foto’s). Retour zenden alleen na overleg met een akkoord van Uniques VOF.
 • Het bezorgen van de meubels gebeurt na contact en op afspraak.

Artikelen retourneren

 • Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan hebt u als koper het recht het artikel binnen 14 dagen te retourneren. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat het artikel in ongeschonden staat bij Uniques VOF wordt afgeleverd. Indien dit niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken. U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de gerelateerde verzendkosten. Indien het artikel goed is ontvangen, stort Uniques VOF het aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 1 week retour op de rekening van de koper.
 • Kleine schades en onvolkomenheden horen bij vintage meubelen en geven deze juist hun charme. Dit kan dan ook nimmer een reden zijn voor retour. Wij adviseren daarom om de meubels zelf te komen bekijken, zodat je weet wat je kan verwachten van een meubel en weet wat je koopt.
 • Indien een meubel voor u op bestelling is gemaakt dan spreken we van “maatwerk” welke nooit retour genomen wordt door Uniques VOF.

Verzenden/bezorgen

 • Meubels worden bezorgd tegen vergoeding en altijd in samenspraak met de koper.
  Wij hebben hiervoor eigen vervoer. De chauffeur levert tot aan de voordeur, begane grond.
  Na een bestelling van een meubel (op de website of in onze winkel) ontvang je een bevestiging per email en nemen we contact op om een afspraak in te plannen voor de bezorging. Je kunt dan samen met ons een bezorgafspraak maken op een gewenst tijdstip.

Levering

 • Levering vindt alleen plaats zolang de voorraad strekt.
 • Uniques VOF is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen.
 • Levering/bezorgen van de meubels gebeurt na contact en op afspraak.

Betaling

Alle bestellingen dienen volledig vooraf bij bestelling betaald te worden. Dit kan in de webshop via iDeal of in de werkplaats per contant of per bankoverschrijving (tikkie). U kunt eventueel ook uw bestelde artikel/meubel af komen halen, dit kan alleen op afspraak.

Afbeeldingen
Alle foto’s en afbeeldingen zijn eigendom van Uniques VOF. De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.
Door scherminstellingen kunnen kleurafwijkingen voorkomen. Houdt er rekening mee dat er afwijkingen kunnen optreden tussen het door u bestelde artikel/meubel en het afgebeelde artikel.
De binnenzijde van het meubel blijft in originele staat en kan dus nadrukkelijk afwijken van de afgebeelde uitvoering.

Voorraad
Soms kan het zijn dat een artikel/meubel uitverkocht is, dit laten wij dan op tijd weten en waar nodig en mogelijk bestellen wij het artikel zo spoedig mogelijk.

Overmacht
Uniques VOF is niet aansprakelijk in situaties van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Te denken valt aan vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending, storingen in het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mailverkeer, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen en/of vertragingen in aanvoer.

Privacy
Indien u een bestelling plaats bij Uniques VOF worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Uniques VOF. Uniques VOF houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. Uniques VOF respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.

Wijzigingen algemene voorwaarden
Uniques VOF houdt zicht het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen.